basiscursus
fotografie

Wil je de baas zijn over jouw camera zodat het beeld wat in je hoofd zit ook uit je vingers komt? Dan is deze basiscursus fotografie geschikt voor jou!

In het bruisende Vroesenpark in Rotterdam gaan 13 mei van start. 

Dus ben jij beginnend fotograaf en klaar voor de volgende stap? Meld je dan nu aan. Er zijn slechts 4 plekken beschikbaar!

ALLE IN'S & OUT'S:

Voor wie?
Iedereen die begint met fotograferen of al fotografeert. Tijdens deze cursus neem ik je mee in de basis qua technische kennis en passen we dit toe in de praktijk.
Inschrijven
Wie geeft de cursus?
Ik, Loor, geef de cursus. Ik ben een gediplomeerd fotografe en heb de 4-jarige opleiding aan de Fotovakschool gedaan. Inmiddels maak ik ruim 5 jaar professioneel foto's voor zakelijke en particuliere klanten. Het liefst maak ik portretten, maar ik ben heel veelzijdig opgeleid.
Inschrijven
Hoe ziet de cursus eruit?
Tijdens de 2 lessen leer je stap voor stap je camera kennen en (beter) fotograferen aan de hand van praktijkopdrachten. Je krijgt overzichtelijke en duidelijke uitleg over je camera, de ISO-waardes en ruis, sluitertijd en diafragma, scherpstellen, brandpuntsafstanden, over- en onderbelichten, en het werken met daglicht. Je krijgt een boekje waar alle informatie en opdrachten overzichtelijk en visueel in staan. Met een klein groepje van maximaal 4 personen en mijn persoonlijke begeleiding, kan ik al je vragen beantwoorden en waardevolle feedback geven.
Inschrijven
Waar?
Het Vroesenpark in Rotterdam. Parkeren kan aan de Vroesenlaan. Metro Blijdorp is op 5 minuten lopen.
Inschrijven
Wanneer?
De cursus bestaat uit 2 zaterdagen of zondagen van 09:00-13:00. Het zijn praktische lessen met aandacht voor techniek én beeld. Let op; de data tot juli zijn: zaterdag 13 mei & zaterdag 27 mei // zaterdag 10 juni & zaterdag 17 juni // zaterdag 8 juli & zaterdag 22 juli
Inschrijven
Wat is het resultaat?
Na de cursus kun je scherpe, goed belichte portretten en natuurfoto's maken, kun je werken met de juiste sluitertijd, diafragma, ISO-waarde kun je beter met je camera werken kun je je creativiteit uiten door de opgedane technische kennis en praktische opdrachten heb je de plezier in fotografie (her)vonden
Inschrijven
Wat voor soort fotografie komt aan bod?
De basis kan ik goed uitleggen door middel van natuur- en portretfotografie. In het Vroesenpark kun je buiten fijn oefenen én portretten maken van elkaar.
Inschrijven
Wat is de investering?
€249 (inclusief 21% btw)
Inschrijven
Wat krijg ik voor dat bedrag?
8 uur aan les, persoonlijke begeleiding, alle informatie en opdrachten van de cursus in een boekje, zodat je tijdens en na de cursus het rustig kunt doornemen. Gratis koffie en thee met wat lekkers tijdens de cursus Een klein groepje waar je je ervaring en groei mee deelt, heel waardevol! Na de cursus krijg je een portret van jezelf die ik op de laaste cursusdag maak.
Inschrijven
Wat als ik een les niet kan?
Geen probleem! Die les mag je gewoon de volgende maand inhalen!
Inschrijven
Goed om te weten
In deze cursus werk je met je eigen digitale camera. Dit kan een spiegelreflex of systeemcamera zijn, maar in ieder geval een camera waarop je handmatig de sluitertijd, diafragma en ISO-waardes kunt instellen.
Inschrijven
Data mei
zaterdag 13 & zaterdag 27 mei
Inschrijven
Data juni
zaterdag 3 & zaterdag 17 juni
Inschrijven
Data juli
zaterdag 8 & zaterdag 22 juli
Inschrijven
Previous
Next

AANMELDEN

Laat dit veld blanco